Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - hellml

Pages: [1] 2 3
1
Hej Claus

Tak for svaret. Vi opretter en support sag

2
Hej
Vi kan stadig ikke logge på uddannelsesmiljøet, så vi ser ikke at problemet er løst
Vh Helle

3
Hej Ellen
Jeg er lige ved at undersøge hos Systematic om vores løsning kan håndtere v.2 og hvad der evt kræves, før vi kan.

Før vi stopper doseringsforslag v.1, skal vi have afklaret, hvornår vi kan forvente at få nye doseringsenheder i v.2. I dag bliver vi adviseret i god tid og ved derfor præcist, hvornår enhederne dukker op i vores løsning. Jeg er med på, at vi kan hente de nye enheder hele tiden og at vi kan 'nøjes' med at få ændringer siden sidst. I Region Midt ligger ansvaret for konvertering hos hospitalsapoteket og de kan ikke sidde klar hele tiden for at tjekke, om der kommer nye doseringsenheder.
Vi kan selvfølgelig godt kalde servicen hver dag, men vi har behov for mere præcist at vide, hvornår enhederne kommer. Det kunne være en god idé hvis de kunne følge med taksten, hver 14.dag, hvor hospitalsapoteket i forvejen har et arbejde med konvertering. Det vil være uhensigtsmæssigt at enhederne blot 'drypper' ind, da vi skal sikre en hurtig konvertering og det kan vi bedst sikre, hvis vi er forberedt på det.
Mvh Helle

4
Hej Ellen
Når du skriver, at man med fordel kan guide brugeren til, at de først skal annullere recepten før seponeringen kan foretages, tænker jeg, at det er hos jer, den guide skal ligge. Man kunne med fordel skrive i fejlkode 115, at recepten først skal annulleres før ordinationen kan seponeres.
Vi ønsker ikke at lave om i de valideringsbeskeder, der kommer fra jer :-)
Det virker som en omvendt og i mine øjne en unødvendig arbejdsgang - man kunne lige så godt gøre det let for brugerne, så de ikke skal forholde sig til receptens status, før de kan seponere en ordination.
Mvh Helle

5
Hej Claus
Tak for svaret. Jeg er glad for at det ikke uden videre bliver implementeret i drift.
Mvh Helle

6
Hej
I de vestdanske regioner har vi problemer med at I implementerer FMK-7127 validering af at iterationsinterval ikke er længere end doseringsperioden

Konsekvensen i MidtEPJ/NordEPJ/EPJSyd  viser sig ved tilføjelse af en ny plan (hvor iterationsintervallet er højere end daglig), hvor den foregående plan afkortes, således antallet af dosisdage bliver mindre end iterationsintervallet for FMK ordinationen.

Vi kan ikke nå at få lavet en rettelse og vil derfor anmode om at denne validering ikke sættes i drift før vi kan nå at få lavet en rettelse.

Vi mener ikke at være orienteret om denne nye validering og det anser vi som et større problem. Vi har oplevet en del gange på det sidste at nye valideringer giver problemer i vores systemer og det er ret uhensigtsmæssigt.
Mvh Helle

7
Har I  glemt at opdatere excelarket med korrekt dato, eller er det det forkerte regneark?
Mvh Helle

8
Hej
Der er ingen problemer i Region Midt
Mvh Helle

9
Hej Claus

Tak for præciseringen.

10
Hej Trifork
Jeg har et par spørgsmål til denne release:
Jeg kan se at der bliver rettet noget omkring nyfødtes indlæggelsesmarkering i FMK-7041.

Hvad er det for nogle underlige ting, der sker?
Jeg kunne godt tænke mig at få at vide, hvad der reelt gælder i forhold til indlæggelsesmarkering til nyfødte - så vidt jeg ved, bliver nyfødte, som er indlagt i Region Midt, ikke markeret indlagt på FMK. Sker der nogen forandring her i forhold til dette med denne rettelse? Det kan godt være at det er vores leverandør jeg også skal henvende mig til, men nu prøver jeg lige at høre her
RegionMidt er blevet whitelistet, så vi undgår den udvidede validering omkring ukendt cpr, hvis FMK endnu ikke er blevet opdateret med cpr. Jeg regner ikke med at denne whitelist bliver påvirket at ovenstående rettelse - jeg er godt klar over at den udvidede validering ikke som sådan har noget at gøre med indlæggelsesmarkeringen, men jeg vil bare være helt sikker

FMK-6704
Hvad betyder denne rettelse?

Mvh Helle (Region Midt)

11
Tak for særskilt orientering og specielt for hurtig løsning på valideringen omkring validering af VKA doseringer.
Mvh Helle Møller

12
Hej Andrea

Tak for svaret.

Melder I noget specifikt ud, eller bliver det bare en del af en kommende leverance?

Mvh Helle

13
Hej Andrea

Med risiko for at jeg har overset en notifikation, vil jeg høre om tidshorisonten for, at de automatiske konverteringer bliver lagt i drift.

Mvh Helle

14
Hej Steven

Tak for svaret og ja det besvarer mine spørgsmål. Jeg tror heller ikke at det er noget problem for vores leverandør at ændre, det handler mere om prioritering og tidshorisont.

Har I tænkt at have denne validering slået til på Test 2 fremadrettet?

Hvis det er tilfældet, giver det os  problemer i forhold til test. Kunne man forestille sig at denne validering kun er slået til på Test1, hvor leverandørerne hovedsagelig bør teste? Vi i regionen udfører ikke teknisk test. Vi tester mere de kliniske arbejdsgange og når noget ikke kan overføres til FMK pga en valideringsfejl, kan vi ikke godkende testen, selvom vi ved at valideringen kun er slået til i test og ikke i drift.
Mvh Helle

15
Hej Steven

Det er en anelse sent at sende denne info ud . Det havde været fint at få den info før I planlægger at slå en ny validering til. Det er ret uholdbart, at skulle opdage det ved et tilfælde.

Når vi tester en leverance som Systematic leverer, tester vi 'kun' tingene éen gang og ikke løbende i hele leverancens løbetid. Ved et tilfælde opdager vi så at local source åbenbart bliver anvendt forkert. Vi skal sætte leverancen i drift næste weekend, så hvis noget fejler nu er det et kæmpe problem.

Det er trods alt godt at høre at I ikke slår det til i drift før der fra andre leverandørers side er 'ryddet' op. Er der en tidsfrist på denne rettelse?

Vh Helle


Pages: [1] 2 3