Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - lcpNetcompany

Pages: [1]
1
FMK Test2 fungere igen, både på API og Online.

2
Der er nu problemer med FMK Test2 igen. Vi får nu samme fejl som vi gjorde i sidste uge, men denne gang både på FMK Online og API.

3
Jeg kan bekræfte at vi kan logge korrekt ind i FMK Online på Test2 igen.

4
Det lyder som en god løsning.

Vores system laver selv den logik I beskriver her for at finde ud af om en ordination er DD, så at kunne læse det direkte på Ordinationen ville være en fordel for os.

Har I overvejet hvordan logikken skal fungere når der evt. er en fremtidig DD recept, altså en recept som først bliver gældende om f.eks. 1 uge? Vil FMK så selv opdatere feltet når recepten træder i kraft?

Og tilsvarende den anden vej, hvis en DD recept udløber, vil Ordinationen så få fjernet sin DD markering?

Mvh.
 - Lars Pedersen fra Netcompany

5
Vi forsøger at finde ud af om hvilke recepter der allerede er bestilt til en organisation/praksis via FMK, er der en mulighed for dette? Evt. et kald?

Vi har fundet denne dokumentation fra FMK 1.4.4 ift. at oprette en recept:
https://wiki.fmk-teknik.dk/doku.php?id=fmk:1.4.4:opret_receptordination_til_brug_i_praksis&s%5B%5D=praksis

Men vi kan ikke finde nogen dokumentation af hvordan man finder alle recepter som allerede er oprettet til en specifik Organisation/praksis, er dette muligt?

I samme tråd, er det muligt at se de recepter som er blevet effektueret til organisationen/praksis? Evt. via en bestilling ligesom de fungere til borgere med CPR?

Mvh.
 - Lars Pedersen

Pages: [1]