Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Søren Kröger

Pages: [1] 2 3
1
Der opleves p.t. sporadiske problemer med billetomveksling i test miljøerne.
Problemet ligger i efter alt at dømme i NSP STS komponenten og bliver behandlet af NSP teamet.

2
Vi arbejder på en løsning.

3
I forbindelse med almindelig vedligeholdsarbejde, kan der opleves periodiske timeouts eller nedetid på udd og prodtest miljøet i løbet af mandag den 11. december.
Det gælder FMK, FMK Online, DDV, TAS og BEM på udd og prodtest.

4
Der vil blive udført et kort servicevindue den 21. november i mellem kl 12:30 og 13:00 - arbejdet kan give korte afbrydelser og kan påvirke FMK, FMK Online og DDV i test2 miljøet.

5
Der vil blive udført et kort servicevindue fredag den 3. november om eftermiddagen. Arbejdet kan give korte afbrydelser og kan påvirke FMK, FMK Online og DDV i test1 miljøet.

6
Kære alle

vi er blevet gjort opmærksomme på at der stadig eksisterer mange kald med OCES2 certifikater (f.eks. medarbejder certifikater) mod NSP - vi vil derfor hermed gøre opmærksom på at disse certifikater generelt ikke længere kan anvendes fra i morgen 1. november 2023 kl 00:00.
Alle OCES2 certifikater (som blev anvendt af det gamle NemID Erhverv) bliver spærret i nat - herefter vil det kun være OCES3 (MitID Erhverv) som vil kunne anvendes.
For mere information, se https://www.mitid-erhverv.dk/avanceret/certifikater/

Venlig hilsen
FMK Teamet

7
Der udføres almindelig vedligeholdelses arbejde på test2 i dag, som kan medføre instabilitet på test2 miljøet.

8
Der udføres almindelig vedligeholdelses arbejde på test1 i dag, som kan medføre instabilitet på test1 miljøet.

9
I forbindelse med vedligeholdelsesarbejde kan der forkomme kortvarige afbrydelser af test2, udd og prodtest i løbet af eftermiddagen den 17. maj.

10
I forbindelse med vedligeholdelsesarbejde i testmiljøerne, kan der i perioden opleves korte afbrydelser af Bemyndigelsesregisteret, TAS, CTR og Medisys.
Afbrydelserne vil kunne opleves i test miljøerne test1, test2, udd og prodtest.

11
Problemet forventes at være løst i løbet af få minutter...

12
Der er etableret viderestilling fra den gamle til den nye adresse.

13
Vi fortager vedligeholdelsesarbejde på udd og prodtest i dag (den 27. september) - det kan medføre til kortvarige afbrydelser.

14
Vi udfører vedligeholdelsesarbejde på mandag den 13. september kl 10-13. I den periode kan der være nedsat tilgængelighed af FMK, DDV, FMK-Online, TAS i test2.

15
Vi udfører vedligeholdelsesarbejde på FMK test1 i dag kl 12-15. I den periode kan der være nedsat tilgængelighed af FMK, DDV, FMK-Online, TAS i test1.

Pages: [1] 2 3