Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - hellml

Pages: [1] 2 3
1
Tak for særskilt orientering og specielt for hurtig løsning på valideringen omkring validering af VKA doseringer.
Mvh Helle Møller

2
Hej Andrea

Tak for svaret.

Melder I noget specifikt ud, eller bliver det bare en del af en kommende leverance?

Mvh Helle

3
Hej Andrea

Med risiko for at jeg har overset en notifikation, vil jeg høre om tidshorisonten for, at de automatiske konverteringer bliver lagt i drift.

Mvh Helle

4
Hej Steven

Tak for svaret og ja det besvarer mine spørgsmål. Jeg tror heller ikke at det er noget problem for vores leverandør at ændre, det handler mere om prioritering og tidshorisont.

Har I tænkt at have denne validering slået til på Test 2 fremadrettet?

Hvis det er tilfældet, giver det os  problemer i forhold til test. Kunne man forestille sig at denne validering kun er slået til på Test1, hvor leverandørerne hovedsagelig bør teste? Vi i regionen udfører ikke teknisk test. Vi tester mere de kliniske arbejdsgange og når noget ikke kan overføres til FMK pga en valideringsfejl, kan vi ikke godkende testen, selvom vi ved at valideringen kun er slået til i test og ikke i drift.
Mvh Helle

5
Hej Steven

Det er en anelse sent at sende denne info ud . Det havde været fint at få den info før I planlægger at slå en ny validering til. Det er ret uholdbart, at skulle opdage det ved et tilfælde.

Når vi tester en leverance som Systematic leverer, tester vi 'kun' tingene éen gang og ikke løbende i hele leverancens løbetid. Ved et tilfælde opdager vi så at local source åbenbart bliver anvendt forkert. Vi skal sætte leverancen i drift næste weekend, så hvis noget fejler nu er det et kæmpe problem.

Det er trods alt godt at høre at I ikke slår det til i drift før der fra andre leverandørers side er 'ryddet' op. Er der en tidsfrist på denne rettelse?

Vh Helle


6
Hej Ellen

Vi kan heller ikke logge ind via sikker browseropstart og vi har ikke andre veje ind på FMK-online længere.
Vores test2 certifikater bliver ikke længere vedligeholdt, så vi kan ikke anvende workaround desværre
Vh Helle

7
Hej Andrea
Så længe at disse er frigivet på Test 1 er det kun vores leverandør der kan  teste, da vi ikke har adgang til Test 1

8
Hej Andrea

Er de forbedrede tekster kommet på Test2?
Vh Helle Møller

9
Hej
Hvad betyder det at de lange doseringstekster er med men ikke aktiveret. Hvornår bliver det det
Vh Helle Møller

10
Hej Ellen
Før der sættes en driftsdato, skal det forhåbentlig sikres, at alle systemer kan håndtere disse valideringer og hvis ikke systemerne kan vise valideringerne, må det til gengæld heller ikke give fejl. Vi er nødt til at sikre at klinikerne ikke bliver dårligere stillet efter indførslen af valideringer end før.

Man kan blive lidt bekymret, når der i teksten påpeges at
"bemærk at der er sket ændringer i FMK, således at jeres implementation måske skal justeres en anelse i forhold ......" - hvad betyder det og hvad med systemer som for længst er blevet certificeret og har idriftsat FMK 1.4.4.E4.
Vh Helle Møller (Region Midt)


11
Hej Andrea

Vi kan ikke teste, da der ikke er åbnet op for funktionaliteten endnu. Vi skal have en leverance fra Systematic før vi kan åbne op og det kan vi ikke gøre med kort varsel.

12
Hej Andrea

Jeg har forhørt mig både fra apoteket og fra vores leverandør. I Region Midt anvender vi fortsat LMS27 og LMS28 og kan ikke undvære dem.

Det skal aftales via parterne når nogen vil ændre på datagrundlag. Det kan ikke bare ske.13
Hej Andrea

Det er en kort tidsfrist for tilbagemelding. Jeg er ikke sikker på at vi kan nå at melde tilbage inden 27.9

14
Hej Åse
Hvad betyder det egentlig at kravet frafaldes?
Kommer der et andet krav som erstatning, hvor der står at behandlingsstartdato til en hver tid skal kunne ændres?

Det er meget sent i processen at et krav ændres og ligefrem frafaldes, men hvis det ikke erstattes med et nyt krav sker der måske ikke noget ved at fastholde den løsning, der er implementeret i Region Midt`s EPJ, selvom løsningen ikke rigtig giver mening.

15
Hej Andrea

Vi har ikke fået leveret FMK 1.4.4E2/E4 på tidspunktet, hvor End to End testen foreligger så derfor vil vi gerne vente med at deltage indtil vi kan teste FMK1.4.4E2/E4.
vh Helle Møller

Pages: [1] 2 3