Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Paul D. Samsig

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Jeg ved ikke om dette er stedet at spørge, men det var lige det eneste sted jeg kunne finde denne liste publiceret.

Vi har modtaget følgende fra en læge:

Vi er begyndt at anvende doseringsskemaet for Marevan i medicin kortet. Vi vil så gerne vælge antal tabletter, det går meget fin med nogle, men der er en del, der mangler.
8,5, 9,5, 10,5, 11,5, 12,5, 13,5, 14,5, 15, 16, 16,5, 18, 18,5 og alle lige tal herfra inkl ,5 for alle lige tal.
Jeg håber, I kan hjælpe.


Jeg kan ikke bedømme om nuværende liste er 'fuldkommen' eller om der rum for tilføjelser, og i så tilfælde hvem der kan bistå med det?

2
DDV / Re: VIGTIGT Import af DDV stamdata
« on: 2020-12-23 11:22:46 »
og ligeså to andre:

Pfizer BioNTech COVID-19 Vacc
Comirnaty Covid-19 Vaccine
Moderna Covid-19 vaccine

3
Jeg ved godt hvordan det hænger sammen, som sagt er det en gammel diskussion. Da næste alle, og det må selv kunne verificere, bruger et enkelt af testsystemerne, så kunne man reserverer ET til SSI, som de kunne rode med som de lyster, eks. test1, eller hvis det ikke kan lade sig gøre, så lade prodtest indeholde driftstamdata, der er formodentligt ikke mange der har data på den i forvejen, og der lyster kan så migrere deres undervisning/support funktion over på den?

4
Det er en gentagende gene for vores support funktion, at de ikke i mindst testmiljø kan simulere drift, og jeg har efterspurgt det siden projektets start. FMK arbejder med drifts medicinstamdata (vist på nær UDD), og det gør support utroligt nemt.

5
Er test-miljøerne nogen sinde kommet over på et opdateret sæt stamdata?

6
Dårlig dag, LPS-erne har test dage med MedCom 30/9-2/10

7
Blev dette nogenside realiseret?

8
Hvis nu SOR bare meldte den slags ting ud i behørig tid, i stedet bare for at gøre det, og så håbe ingen opdager det. Det er langt fra første gang.

9
Betyder det så at vi fremover kan/må undlade at opdaterer lægemiddelordinationen i forbindelse med en genordination af recept hvis det oprindelige lægemiddel er udgået i mellemtiden?

10
Når nu åbenbart ingen andre ser ud til at svare dig, så er forventningen utvivlsomt, at hvem der nu ellers levere jeres ordinationsstamdata, allerede gør det på baggrund af en sammenkøring af flere sæt stamdata, hvoraf Lægemiddelstyrelsens 'Medicinpriser' aka. 'Taksten' nok er den vigtigste, nu blot har endnu et register der skal indkluderes.

11
Her er stamdatabeskrivelsen https://www.nspop.dk/pages/releaseview.action?pageId=85732529, det er dog en fejl, hedder det første af datasettene 'atc' eller 'atcCode'?

12
Kun via SKRS, eller også på LMSs FTP? Som seperate tabeller/filer eller indkopret i eksisterende dataset?

13
Der er en patient bestilling på denne patient på Test2, den kan også (hvis man ellers lige kan finde det) ses på fmk-online.

14
Er denne test ikke allerede omfattet af de skærpede cerificeringskrav for september 2016 vi lige har indsendt?

15
Skal problemer meddeles til NSPOP?

Pages: [1] 2 3 ... 5